Kerstboom ophaling

Kerstboom ophaling

Eerder liet de gemeente ons weten dat er geen kerstboomverbrandingen in 2021 mogen plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen.

De Gemeente haalt de kerstbomen nog wel op, op de bekende verzamelplaatsen (Lindenhof). Dit doen ze op woensdag 6 januari 2021 tussen 13.00 en 16.00 uur. En, net als voorgaande jaren, maak je bij het inleveren van een kerstboom, kans op een VVV Cadeaubon! Normaal gesproken ontving je een lot per ingeleverde kerstboom. In januari maakten ze de winnende lotnummers bekend. Op deze manier gaat het nu even niet, maar ze hebben wat anders bedacht. Daarover vanaf volgende week uitgebreide informatie in het Advertentieblad, de website van de gemeente én Facebookpagina! Ook de verzamellocaties per kern/wijk maken ze bekend. Het is nu nog te vroeg om aan kerstboominzameling te denken. 

Fotoactie versierde woning!

De Gemeente heeft via Facebook een fotoactie georganiseerd. Ze roepen onze inwoners op om een foto te delen van versierde woningen. Zie hier het Facebookbericht: https://www.facebook.com/terneuzen/posts/3680896275302543

Foto’s uploaden onder dit bericht kan nog steeds. De gemeente verloot volgende week een aantal VVV Cadeaubonnen á € 50,-!

Reageren is niet mogelijk.

Designed by Paul and Cindy Cauwenberghs

Deze site gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.