Over ons

Over ons

Het bewonersplatform Leefbaar Zuiddorpe is een stichting die als doel heeft enerzijds het behartigen van de immateriele – en materiele belangen van de gehele Zuiddorpse gemeenschap; het bieden van een platform aan de bewoners van Zuiddorpe om te kunnen meepraten over de woonomgeving en de leefbaarheid van het dorp en de bevolking van Zuiddorpe betrokken te houden bij de ontwikkelingen binnen hun leefomgeving;
Anderzijds het verrichten van alle verdere handelingen die hiermee rechtstreeks of zijdelings verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin van het woord.
Het Bewonersplatform tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het verkorten, optimaliseren en in stand houden van de verbindingen en contacten met de gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen.

Regelmatig (ca 5 maal per jaar) nodigen we je uit voor een openbare vergadering. Op deze vergadering zijn alle bewoners van Zuiddorpe welkom om hun mening, advies of voorstellen te formuleren. De uitnodiging gebeurt via flyers in de brievenbus, Facebook , deze website en het digitaal bord op het dorpsplein.

Vragen en voorstellen kunnen ten alle tijde gesteld worden via mail of rechtstreeks contact met de leden van het bestuur. Desgewenst zorgt het bestuur ook voor het uitnodigen van experten of gemeenteraadsleden die met betrekking tot het onderwerp kunnen bijdragen.

email adres : leefbaar.zuiddorpe@gmail.com
Stichting Bewonersplatform Leefbaar Zuiddorpe
KVK : 67419739

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Designed by Paul and Cindy Cauwenberghs

";?>

Deze site gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.